Vi fejrede 2 x 40 år


Anledning

Da René Grotenberg fejrede sit 40 års jubilæum som selvstændig i 2013 og Mads Grotenberg kunne fejre sin 40-års fødselsdag, fejrede vi 80 års samlede oplevelser i ES Motor med gaver og godbidder, nyheder og netværk fredag d. 1/3 2013 kl. 12:00 - 15:00.

Vi glædede os meget til at byde velkommen til en dag i selskab med firmakunder, leverandører, kollegaer, netværk, partnere m.fl., såvel som til at præsentere masser af spændende nyt, der vil være en del af de næste 80 år.

I ugen op til festen offentliggjorde vi flere gange dagligt nyheder og begivenheder, så det blev en hektisk dag.

Tilmelding var ikke et krav - kun en fordel

De tilmeldte deltagere kunne bl.a. nyde godt af gavekort m.m.

17 % mere i indtægt i 2012

Fik du glæde af dette i din virksomhed?

Fik du forbedret din lønkonto?

Med så stor en vækst for 3 år i træk viste et af de største og mest kendte danske loyalitetsprogrammer, har danskerne i den grad flyttet deres forbrug til rabat- og fordelsaftaler.

Gæsterne kunne få svar på hvad loyalitetsprogrammer betyder for deres økonomi, når Jane Lodal Mogensen gav gode råd og indblik i økonomien bag Lyoness, der er verdens største loyalitetsprogram og netop åbnet i Danmark også.

DAGEN BLEV OGSÅ FEJRET MED INTRODUKTIONEN AF LYONESS HER I BUTIKKEN.

Gratis Grill-kursus med stil

Her får I fede oplevelser, hyggeligt samvær og nyttig læring med hjem i baggagen.

Vi deler med glæde ud af vores stald tips og gode tricks til grill og garniture og lader Københavns Hotel- og Restaurant skole danne rammerne om dit grillkursus. Hent din inspiration samme sted, hvor nogle af Danmarks bedste kokke uddannes.

Vi fejrede derfor dagen og det spændende nye tiltag med at tilbyde gæsterne gratis deltagelse ved vort opstartskursus. Værdi kr. 798,-.

FORD MUSTANG 4,6 GT CABRIOLET - UNDER 2.800 PR. MD.

Cito Biler og Mekoleasing præsenterede 3 fantastiske biler og priser i anledning af deres nye samarbejde, der bl.a. inkluderer et fantastisk udvalg af kvalitets og luksusbiler.

Gæsterne oplevede bl.a. disse 3 fantastiske biler til intropriser:
- FORD MUSTANG 4,6 GT CABRIOLET
- BMW 530D 3,0 STEPTRONIC
- CHRYSLER 300C 5,7 HEMI

CRM - hjælp af de bedste

Uanset om man var begynder eller ekspert, havde alle muligheden for at få hjælp og vejledning til mere salg med en snak med Martin Bundesen fra Valcore, der netop er kåret af til at ligge blandt verdens 5 % bedste til CRM.

Alle gæsterne fik ligeledes en guide med hjem i form af en gratis bog for CRM-begyndere med masser af fantastisk gode tips.

Skattefrie guldkorn - undgå dyre fejl i skatten

I en tid med årsopgørelser kunne vi også byde velkommen til Jacob Bech fra Revisionsfirmaet Albrechtsen, der er kendt for at yde en personlig rådgivning og sparring til virksomheder.

I anledningen af vores jubilæum, stillede Jacob sin tid til rådighed ganske gratis, så gæsterne kunne få hjælp og gode råd til lige præcist deres spørgsmål om bl.a.:

• Kørselsgodtgørelse
• Kørebøger og krav
• Momsfradrag på biler og benzin
• Dagsbeviser
• Generationsskifte og omdannelser af virksomhed
• Nye regler om tilgodehavender
• m.fl.

Lærte hvordan man kan styrke virksomheden og få flere erhvervskunder.

Hvad er professionel networking og hvordan kan man bruge det i din hverdag?

Kenneth Hagen, BNI Danmark, delte ud af hans omfattende erfaring med tips og gode råd til, hvordan du kan styrke din virksomhed og dit erhvervsnetværk.

BNI (Business Network International) er et forretnings-netværk for professionelle erhvervsfolk, der har til formål at skabe forretning for sine medlemmer gennem personlige referencer og anbefalinger.

Gør det selv-gris, helstegt vildsvin, helstegt lam m.m.

HELSTEGT PATTEGRIS  

Med stolthed præsenterede vi endnu et helt nyt samarbejde, nemlig grillselv, der giver vores gæster dansk top-kvalitet og fantastiske priser, kombineret med masser af spændende løsninger og intet arbejde.

Der blev præsenteret flere løsninger til erhverv og privat - alle med spændende intropriser alt imens folk kunne få en forsmag.

GOURMET-VIN MAN SKULLE SMAGE

Der blev budt på vinsmagning fra Skovgaard Vine, der med deres ord er ”noget af det bedste vi kan tilbyde i forhold til pris/kvalitet i forskellige segmenter” og samtidig givet et rigtig godt tilbud.Autoteknik – ES Motor  |    |     |    |  info@es-motor.dk  |  Værksted