Autolog Flådestyring

Geografisk overblik

Med Ecofleets kortfunktion får du det forkromede overblik. På det visuelle kort kan du se hvor dine biler er lige nu. Du kan både få et overblik over hele din bilflåde og finde ud af hvilken bil, der er tættest på en specifik adresse.

Serviceaftaler uden besvær

Undgå ubehagelige overraskelser og få styr på serviceaftalerne. Ecofleet holder automatisk styr på alle serviceaftalerne og sikrer at bilerne bliver serviceret til tiden. Det betyder, at hverken den ansvarlige for bilparken eller den enkelte chauffør behøver at bekymre sig.

Optimer leasingaftalen

Få det nødvendige overblik over hvor meget din flåde kører i forhold til leasingaftalerne. Med Ecofleet får du et overblik over både de forventede og de faktiske kørte kilometer for hver enkelt bil. Dette gør, at du nemt kan afstemme og justere din leasingkontrakt og dermed spare penge samtidig.

Nedbring benzinforbruget

Den største udgift i de fleste bilflåder er ofte bilernes benzinforbrug. Ecofleet analyserer kørselsmønstret i din bilflåde. Dette giver mulighed for at budgettere bedre og samtidig skabe forbedringer i virksomhedens benzinøkonomi.

Optimer firmaets Co2 udledning

Har din virksomhed en grøn profil eller skal I til at budgettere med Jeres CO2 udslip i fremtiden? Med Ecofleets indbyggede CO2 forecasting-funktion beregnes et kvalificeret bud på virksomhedens fremtidige forbrug ud fra virksomhedens tidligere tendens.
Autoteknik – ES Motor  |    |     |    |  info@es-motor.dk  |  Værksted