Autolog tracking

Autolog Tracking

Ønsker du at tyverisikre din bil eller har dit forsikringsselskab krævet at du har en sporingsenhed installeret i bilen, er Autolog Tracking med Forsikring det rette valg for dig.

- Sporing af bil på kort samt adresse
- Forsikringsgodkendt*
- Opkobling til alarmcentral
- SMS advarsel ved tyveri
- Sporing i hele Europa
- Mulighed for automatisk kørebog
Tilknyttet fil:    Produktark (307 Kb)

Priser for Tracking med Forsikring

Autolog Tracking kr. 2.495,00

Abn. tracking p.a. kr. 499,00

Abn. alarmcentral p.a. kr. 500,00*

Montering kr. fra 1.495,00*


Alle priser er inkl. moms

Sporing

Ved at klikke ind på Autologs "LIVE TRACKING" side, kan bilens præcise placering ses på et kort samt angives ved en adresse.

Bugseringsalarm

Hvis bilen bliver bugseret væk uden tænding, vil der automatisk blive sendt en alarm via sms til alarmcentralen eller anden defineret person.

Sabotagealarm

Hvis nogen forsøger at klippe ledningerne til enheden vil der automatisk blive sendt en alarm via sms til alarmcentralen eller anden defineret person.

Alarmcentral - SOS International

Autolog samarbejder med SOS International som leverer alarmcentralservicen. SOS alarmcentralen modtager automatisk besked ved tyveri og tager kontakten med politiet eller anden relevant instans. SOS har kontakt til myndigheder i hele Europa.

Autolog Tracking er forsikringsgodkendt

Autolog Tracking er blevet forsikringsgodkendt af Forsikring & Pension. Enheden skal dog monteres af en autoriseret installatør og opkobles alarmcentralen, for at den lever op til kravene.

Det betyder at den godkendes af langt de fleste forsikringsselskaber. Her nævnes nogle af de selskaber som godkender Autolog:
- TopDanmark (Herunder også Danske Forsikring)
- If
- Nykredit
- Alm. Brand
- Tryg
- Alka
- Lærerstandens Brandforsikring (Herunder også FDM, Bauta og Runa)
- Codan (Herunder også Trekroner)
- Købstædernes Forsikring
- Himmerland Forsikring (Herunder også Concordia)
- Midtjysk Forsikring
- Chartis
- DiBa Forsikring
- Storstrøms Forsikring
- Prosam
- GF Forsikring

Er dit forsikringsselskab ikke på listen, men kræver de du har en trackingenhed installeret, må du meget gerne rette henvendelse til Autolog på info@autolog.dk, med info herom. Vi takker på forhånd for hjælpen.

Autolog Business kørebøger

Skal du føre kørebog for at få udbetalt kørepenge, eller blot føre regnskab over din tid og kørsel fordi arbejdsgiver, kunde eller SKAT kræver det? Så kan du nu lægge blyanten på hylden eller lukke ned for Excel, for med en Autolog Tracking med Kørebog er det eneste du skal gøre, at tænde computeren og printe kørebogen ud.

Autolog Tracking med Kørebog har de samme funktioner som Autolog Tracking med Forsikring, dog inkluderer den også en kørebog.

Hardware

Se nedenstående fil for specifikation af hardware.
Autoteknik – ES Motor  |    |     |    |  info@es-motor.dk  |  Værksted