Jabra


Jabra Cruiser2

Den letteste vej til håndfrie samtaler under kørsel

Jabra CRUISER2 Bluetooth™ håndfrit sæt til bilen gør samtaler i bilen endnu lettere. Første gang, du tænder den, giver stemmen dig nogle enkle anvisninger for parringen. Derefter skal du bare placere den på solskærmen, så opretter den automatisk forbindelse til din mobiltelefon. Den synkroniserer også din telefonbog. Jabra CRUISER2 siger derefter navnene på kontaktpersoner i telefonbogen, når de ringer op. Og når du svarer, sørger Noise Blackout™-teknologien og det dobbelte mikrofonsystem for, at samtalen altid lyder helt rigtig.

Jabra CRUISER2 passer til enhver bil, og dens nøje placerede knapper gør den særligt nem at betjene. Du risikerer ikke, at batteriet pludselig er tomt, fordi stemmen fortæller dig, når det skal oplades. Den er også udstyret med en FM-sender og A2DP, som gør det muligt at overføre din musik fra mobiltelefonen til bilradioen. Med Jabra CRUISER2 kan du hele tiden styre samtalen uden at skulle tage hænderne fra rattet.

Jabra Cruiser2 videoJabra Freeway

OPLEV TYDELIGE HÅNDFRI OPKALD OG SURROUND SOUND-MUSIK

Jabra FREEWAY, er et håndfrit sæt til bilen som får opkald til at lyde bedre end nogensinde – og gør betjeningen så let som ingenting. Det er det første håndfri sæt til bilen, som er udstyret med et 3 højtaler stereosystem og Virtual surround sound, der gør lyden tydeligere, klarere og mere levende end nogensinde før. Og med dobbelt mikrofonteknologi er det slut med uønsket baggrundsstøj.

Jabra FREEWAY er usædvanlig nem at betjene. Det skyldes, at der er styr på stemmerne med Jabra FREEWAY. Indledningsvist guider stemmeguiden dig igennem opsætning og parring. Derefter meddeler den navnet på indgående opkaldere, spørger om du vil besvare deres opkald, og oplyser dig om batteriniveau og forbindelsesstatus. Derefter bruger du ganske enkelt din egen stemme til at foretage, besvare og afslutte opkald samt foretage genopkald eller afvise opkald – samtidig med at du har begge hænder sikkert på rattet. Du behøver heller ikke trykke på nogen knapper for at tænde eller slukke Jabra FREEWAY. Den tænder og slukker automatisk, når du sætter dig ind i bilen og stiger ud igen.

Jabra Freeway video

Jabra Supreme

Oplev dit helt eget rum, der kun er fyldt med din lyd. Jabra SUPREME er det første Bluetooth®-monoheadset, hvor du kan nyde godt af Active Noise Cancellation. Denne funktion reducerer baggrundsstøjen aktivt, så din lytteoplevelse under et opkald bliver endnu bedre, når du bruger headsettet. Jabra SUPREME er udstyret med den sidste nye teknologi til lydforbedring og leverer en kraftfuld lyd via den 24 mm store højttaler. Med HD Voice* er lyden både tydelig og naturlig. Teknologi til vindstøjreduktion gør det fuldstændig uproblematisk at foretage opkald i blæsevejr. Disse fantastiske lydfunktioner beriger en hver samtale.

I Jabra SUPREME går design og brugervenlighed hånd i hånd med den patenterede Flip-Boom-arm. Du skal blot folde armen ud for at tænde og sammen igen for at slukke og opbevare headsettet. Jabra SUPREME leverer også brugertilpasset komfort til alle ører, da du selv kan justere headsettet for at opnå den bedste pasform og placering i forhold til dine behov. Den fleksible ørebøjle kan nemt justeres, og headsettets facon, der er formet efter ørets konturer, sikrer, at headsettet sidder godt fast, hvilket giver maksimal komfort hele dagen.

* Afhængigt af telefon og netværk

Jabra Supreme videoHold dig opdateret med om aktuelle tilbud hos Mekonomen Autoteknik - ES Motor på
Autoteknik – ES Motor  |    |     |    |  info@es-motor.dk  |  Værksted