Leasing af alle bil-mærker


Mekoleasing.dk

MEKOLEASING.DK er dit fleksible og professionelle valg, genereret af samarbejdet mellem Mekonomen Autoteknik - ES Motor og et stort udvalg af leasingselskaber i Danmark. Vi tilbyder et bredt udvalg af biler indenfor person- og varebiler samt 4x4.

Vores team har topekspertise indenfor bildrift. Denne ekspertise i kombination med en sund interesse for biler, gør det muligt for MEKOLEASING.DK at give erhvervslivet en professionel rådgivning og support.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Fandt du ikke hvad du ønskede, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på bl.a. dekoration og reklamer til din bil.

Ring blot på tlf. 33 21 42 22,klik på billedet her ved siden af eller på dette link: www.es-motor.dk

Vejen frem

MEKOLEASING.DK tilbyder et uforpligtende besøg og gennemgang af virksomhedens bilpark, hvor vi foretager en grundig analyse af din bilflåde. Dette være sig uanset om du har 1-2 biler eller en større bilpark. Dette er med til, at vi sammen kan planlægge et fremtidigt samarbejde omkring billeasing.

Inden man tager en beslutning omkring leasing af sin bilpark, er der mange spørgsmål der skal belyses. I de efterfølgende afsnit sætter vi fokus på de forskellige former for leasing og hvilke tillægsydelser vi tilbyder i forbindelse hermed.

Én kontaktperson

I MEKOLEASING.DK prioriterer vi højt, at du som kunde har én kontaktperson. Dette betyder, at du altid ved hvem du skal tale med. Det være sig uanset om du skal bruge en varebil, personbil, spørgsmål til din vejhjælpsaftale, vægtafgift, indretning af bilen etc.

Ideen med at du som kunde har én kontaktperson er, at du ikke skal bruge unødig tid på de ting som dit professionelle leasingselskab har meget mere erfaring med og arbejder med hver dag. Det kaldes outsourcing og er med til at du kan koncentrere dig om kerneforretningen i din virksomhed.

Fordele ved leasing

Når bilparken skal udskiftes eller udvides, er der god grund til at overveje leasing. For det første er der nogle generelle fordele ved leasing:
◦Alle omkostninger samlet som en fast månedlig ydelse
◦Fuld fradrag for leasingudgiften
◦Ingen ekstra omkostninger eller besvær - alt er inkluderet
◦Mulighed for fleet-management  
◦Mindre administration
◦Bedre likviditet og dermed mere råderum
◦Ingen momsudlæg som ved køb
◦Delvis momsfradrag på leasing af personbiler


Men MEKOLEASING.DK kan tilbyde dig meget mere:
◦Ingen risiko for restværdier (operationel leasing), du afleverer blot bilparken retur efter endt leasingperiode og får leveret nye biler. MEKOLEASING.DK indestår for restværdien. Hvem kender brugtvognsprisen om 3-4-5 år ?

Operationel Leasing

Ved operationel leasing omfatter leasingydelsen både den fulde brugsret og et valgfrit antal af de faste omkostninger, der er på bilerne. Fuld fradragsret på leasingafgiften, samt de tilhørende operationelle elementer. Ved operationel leasing skal bilen ikke optages i balancen, men kun bogføres som en note i regnskabet.

Med operationel billeasing er det muligt at vælge operationelle elementer som service og vedligeholdelse, standard- og vinterdæk, erstatningsbil ved service, samt brændstofordninger.

En af fordelene ved operationel billeasing er, at du outsourcer biladminstrationen. Dermed kan din virksomhed spare ressourcer i forbindelse med den daglige administration af bilflåden.

Derudover indestår vi for restværdien på bilen. Det betyder, at du efter endt leasingperiode kan aflevere bilen tilbage til os kvit og frit mht. restværdien. Hvem kender brugtvognsprisen om 3-4-5 år ? Det er vores risiko.

Ved operationel leasing fjerner du den økonomiske usikkerhed ved bilparken, så du får en fast månedlig omkostning i stedet for en usikker variabel udgift i regnskaberne og budgetterne. En fordel som enhver virksomhedsleder, direktør, og dennes revisor tager godt imod.

Dette er en af grundene til at 8 ud af 10 virksomheder i dag vælger operationel leasing.

Flex Leasing

Den 18. december 2008 blev der vedtaget en lov som muliggjorde det for leasingselskaber, at betale registreringsafgift for den periode at de laver en leasingaftale med en kunde. (link til skat) Loven blev vedtaget i overensstemmelse med EU-retten, med formål at ligestille de danske leasingselskaber med de udenlandske.

Loven betyder at I stedet for at betale den fulde registreringsafgift, om det er på nye eller brugte biler, kan leasingselskabet betale en forholdsmæssig registreringsafgift, beregnet udfra følgende regnestykke:

Køretøjer som er mellem 0 - 3 mdr. gammel. 2 % af den beregnede registreringsafgift pr mdr.
Køretøjer som er mellem 3 - 36 mdr. gammel. 1 % af den beregnede registreringsafgift pr mdr.
Køretøjer som er mellem 36 mdr. gammel & ældre. 0,5 % af den beregnede registreringsafgift pr mdr


Ved betaling skal der tillægges en forrentning af den del af den beregnede registreringsafgift, der resterer efter betaling. Forrentningen sker med den seneste offentliggjorte officielle udlånsrente på tidspunktet for afgiftsberegningen, som Nationalbanken har fastsat henholdsvis pr. den 1. januar og den 1. juli det pågældende år med et tillæg af 2,3 pct. point p.a.
Hvis drømmebilen ikke gemmer sig i vores biler på lager eller andre steder i Danmark, så finder vi i fællesskab præcis den bil som du ønsker i udlandet, her er langt større udbud, og der er langt flere valgmuligheder. Kontakt os, og vi vil lave et konkret, men helt uforpligtende leasingforslag på den bil som du ønsker.
Vi bestræber os ikke på at være de største, men derimod at være de mest seriøse, med de mest gennemsigtige leasingaftaler, hos os skal du ikke tænke på depositum, forudbetaling af ydelser som modregnes ved udløb. Hos os betaler du en ekstraordinær leasingafgift ved kontrakt underskrift, efterfølgende bliver du månedsvis opkrævet den mdr. ydelse og ved kontraktudløb henviser du en 3. mand til den indbyggede restværdi.

Leasing udløb

Ved udløb af leasingkontrakten er der flere måder hvorpå denne kan afsluttes.

Ved financiel leasing modtager virksomheden en faktura på den aftalte scrapværdi jvf. leasingkontrakten. Hermed køber virksomheden bilen, og bliver juridisk ejer af bilen. Virksomheden kan herefter disponere frit over bilen.

Ved operationel leasing, er grundtanken at bilen tilbageleveres til MEKOLEASING.DK efter endt periode. Hos MEKOLEASING.DK ved vi godt at en bil der er udleveret som fabriksny, ikke kan returneres i samme stand. Slitage og brug af bilen belaster naturligvis ikke kunden. Er der derimod trafikskader eller andre skader på bilen, skal disse anmeldes til forsikringen eller betales af kunden.

Alternativt ved operationel leasing kan virksomheden vælge at forlænge kontrakten ud over den oprindeligt aftalte periode. Vilkår og betingelser aftales individuelt. Sagt med andre ord, du får altid en fleksibel løsning hos MEKOLEASING.DK.

Finansiel Leasing

Finansiel billeasing omfatter udelukkende leasingaftaler, hvor virksomheden, for en fast månedlig ydelse, får bilerne til rådighed uden at belaste likviditeten.

Du får fuld brugsret til bilen og fuld fradragsret på leasingafgiften, men har selv risiko og ansvar for bilen, f.eks. i forbindelse med vedligeholdelse.

Efter endt leasingperiode skal du enten selv købe bilen eller sælge den til 3. mand. Din købspris for bilen efter endt periode aftales ved leasingaftalens start. Denne risiko skal du tage højde for allerede ved kontraktens underskrift / levering, og løbende følge udviklingen i brugtvognspriserne.

Kom godt i gang

Et godt og velkørende samarbejde kræver, at vi kender hinanden godt. Derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave, at få en god og konstruktiv dialog igang. Vi kommer enten på besøg i din virksomhed eller vi starter dialogen op over telefonen. Herudfra gennemgår og analyserer vi den eksisterende bilpark om den måtte være stor eller lille.

Det er altid en god ide, at have gjort sig nogle tanker omkring hvilken type af bil eller biler man ønsker. Ligeledes en god ide at have gjort sig overvejelser omkring:

Antal kilometer pr. år ?
Hvor lang en leasingperiode ?
Hvilket udstyr bilen skal leveres med ?
Om man selv ønsker at købe bilen efter perioden ?
Eller man ønsker at stille bilen tilbage efter perioden ?
Indretning af bilen ?
Og øvrige tanker/spørgsmål ?

På denne måde har vi et afsæt for at vælge og beregne et præcist og hurtigt tilbud på den bil som passer bedst. Såfremt du er "ny" på leasingområdet hjælper vi dig naturligvis godt i gang med råd og vejledning.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Fandt du ikke hvad du ønskede, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på bl.a. dekoration og reklamer til din bil.

Ring blot på tlf. 33 21 42 22,klik på billedet her ved siden af eller på dette link: www.es-motor.dk

Mekonomen Autoteknik - ES Motor kan du også følge på

Autoteknik – ES Motor  |    |     |    |  info@es-motor.dk  |  Værksted