Hvilken slags bilerBiltyper

Hos MEKOLEASING.DK tilbyder vi et bredt udvalg af biler indenfor person- og varebiler samt 4x4. Vi er et uafhængigt leasingselskab, og kan dermed tilbyde vore kunder de biler som opfylder lige netop deres behov. Vi er ikke afhængige af enkelte mærker, og er derfor også din garanti for, at du får de mest rentable og økonomiske biler.

Kort sagt kan du hos os, "handle" alle dine biler på tværs af alle mærker. Mere enkelt bliver det ikke.

Special og luksus biler

Du bliver vejledt og rådgivet af nogle af Danmarks mest anerkendte eksperter indenfor special og luksus biler.

Har du et ønske om kvalitet på alle områder, kan vi levere disse mange luksusoplevelse via flexleasing såvel som traditionel leasing.

Vores hoved arbejdsområder er som følgende:

At importere nye og brugte kvalitetsbiler, samt der til følgende registrering.
At udarbejde flexleasing aftaler til både private & erhverv.
At sælge nye og brugte hvidplade som gulepladebiler til private og erhverv.
At udarbejde traditionelle finansielle leasingaftaler til erhverv, på nye som brugte biler.
At udarbejde købekontrakter til private, på nye som brugte biler.
At rådgive virksomheder omkring enkeltbils & flådebilsudskiftning

Personbiler

Når en virksomhed i dag vælger personbil til direktøren, sælgeren eller en helt tredje medarbejder, er der mange forhold der er med til at afgøre valget. Det kan være økonomi, prestige, præferencer, brugsværdi og meget andet.

I MEKOLEASING.DK er vi naturligvis meget fokuseret på kundens behov og ønsker. Herudover er vi i stand til at rådgive og vejlede indenfor alle typer af personbiler. Vi er specielt opmærksomme på mærker og modeller som har de mindste værditab i leasingperioden.

Vores fornemmeste opgave er, at få dine ønsker og behov sat sammen med en bil som er mest mulig rentabel for din virksomhed.

Varebiler

Der findes i dag et utal af mærker og modeller indenfor varebiler, og der er mange faktorer der skal vægtes inden en beslutning kan tages; dieseløkonomi, brugsværdi, trækkraft, indretning, anhængervægt, udstyrsniveau osv.

MEKOLEASING.DK er specialister indenfor varebiler. Vi handler med et bredt udvalg af varebiler og hjælper med alt lige fra indretning af varerummet til rådgivning omkring udstyr og udvendig dekoration mv.

MPV/SUV

MPV/SUV biler er i stigende grad efterspurgte i Danmark. I takt med, at der er kommet flere modeller og typer, er interessen for disse biltyper gået i vejret. Den store familie går ofte efter en 7-sæders version, hvor man får det fulde udbytte af fleksibiliteten i denne bil-klasse.

Valg af model

MEKOLEASING.DK arbejder som udgangspunkt med alle mærker og modeller såvel indenfor varebiler som personbiler. Der kan dog være flere forskellige forhold, som betyder at nogle mærker og modeller er at foretrække frem for andre.

Bilens anskaffelsespris har naturligvis betydning for hvor stor forrentningen på leasingkontrakten bliver. Men herudover er restværdien og dermed afskrivningen på bilen over perioden også af meget væsentlig betydning. En dyrere bil kan godt i løbet af en periode tabe mindre i afskrivning, end en billigere bil.

Driftsudgifter, serviceintervaller, dækforbrug, brændstoføkonomi, ekstraudstyr og opbygning af bilen er blandt andre faktorer som spiller ind, når beslutningen om hvilken bil der skal vælges, skal træffes.

MEKOLEASING.DK har stor erfaring med hvilke mærker og modeller, der er mest økonomiske og har mindst afskrivning. Derfor kan vi altid råde og vejlede vore kunder. Vi har ingen økonomiske præferencer eller andre præferencer overfor vore leverandører, og er dermed helt uafhængige på markedet.
Autoteknik – ES Motor  |    |     |    |  info@es-motor.dk  |  Værksted