MekoFinder


Gratis AppDu kan nemt og hurtigt finde det nærmeste Mekonomen Autoteknik værksted ved hjælp af den indbyggede GPS i App'en Mekonomen MekoFinder.

Applikationen findes til både Iphone, Ipad, Ipod Touch og Android.

Hent den gratis applikation ved at sende en SMS til 1231 med teksten AUTOTEK

Normal sms takst

Du har altid flere muligheder

Du kan enten vælge et værksted på et kort eller du kan vælge ud fra en liste, som er sorteret efter nærmeste værksted, hvor afstanden vises i km., men du har altid to muligheder, når du leder efter et værksted.

Når du vælger et værksted, får du vist en side med værkstedets fysiske adresse, webadresse og kontaktoplysninger.

Herfra har du desuden mulighed for at få vist værkstedet på et kort sammen med en markering af den nemmeste rute dertil ud fra din nuværende position.

Samtidig får du en række funktionelle værktøjer:

1. Book en tid
Du bliver guidet direkte ind på Mekonomens hjemmeside, hvorfra du kan booke en tid til reparation, eftersyn osv.

2. Spørg om pris
Spørg det valgte Mekonomen Autoteknik værksted om pris på reparationer, olieskift, eftersyn osv. Du bliver ledt direkte ind på Mekonomens hjemmeside, hvor du kan udfylde en formular med din forespørgsel.

3. Links
Her finder du en lang række relevante links til sider, der kan hjælpe dig i tilfælde af eksempelvis motorstop, trafikulykke, tab af kreditkort - både i Danmark og i udlandet. Eksempelvis får du direkte kontaktoplysninger til Falck, Dansk Autohjælp, SOS, Visa og Udenrigsministeriet.

4. Tilbud
Når du ser en af vores annoncer i blade eller aviser, kan du med QR Code-læseren i telefonen få direkte adgang til mere information om det aktuelle emne på vores hjemmeside, samt gemme oplysningerne til senere brug.

5. Nyheder
Her kan du læse det sidste nye fra Mekonomen. Læs blandt andet om aktuelle konkurrencer, tilbud og relevante artikler om bilbranchen.

Hent app'en til Android

Kræver Android 1.6 eller nyere

Hent app'en til Iphone, Ipad og Ipod Touch

Kræver iOS 4.2 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad, og iPod touch


Mekonomen Autoteknik - ES Motor kan du også følge på

Autoteknik – ES Motor  |    |     |    |  info@es-motor.dk  |  Værksted