Om Mekonomen Autoteknik - ES Motor


Kvalitet siden 1943 hos Mekonomen Autoteknik - ES Motor

ES Motors historie

2. januar 1943 blev ES Motor stiftet på Vesterbro under 2. Verdenskrig af Carl Estrike, der udviklede det til en af Danmarkst største køreskoler.

Efterhånden som tiden gik blev virksomheden overtaget af Per Kold & Per Frost, der ændrede virksomheden profil til salg af nye og brugte biler under mærkerne Zastawa og Datsun (bedre kendt i dag som Nissan).

2. januar 1973 blev René Grotenberg en del af ejerkredsen i firmaet, for igennem årene at overtage virksomheden i takt med de øvrige ejers ønsker om pension.

Igennem årene har ES Motor ændret sig i takt med kundernes ønske og historisk tæller dette områder som forhandler af Nissan/Datsun, forhandler af Zastawa, forhandler af Daewoo/Chevrolet samt meget mere.

10. september 2004 gik ES Motor, som et af de første værksteder i Danmark, med i den helt nye værkstedskæde Mekonomen Autoteknik der netop var stiftet i Danmark.
Mekonomen  er en sammentrækning af mekanikeren og økonomien. Og du kan roligt regne med, at du bliver tilfreds med begge dele, når du bruger ét af vores mere end 200 værksteder i Danmark. Autoteknik kræver ingen forklaring. Du kan tage navnet som et udtryk for, at hver enkelt autoværksted råder over det nyeste tekniske udstyr og ekspertise, når det gælder reparation og service på såvel spritnye biler som ældre modeller.

Vi sætter en ære i løbende at uddanne og efteruddanne vores mekanikere, så de kender alle bilmærker ud og ind. Du kan selv spørge dem. Mekonomen Autoteknik følger altid bilfabrikkernes anvisninger, og vi bruger udelukkende reservedele af så høj kvalitet, at vi som de eneste værksteder i landet yder 3 års garanti på alle reservedele. Så bilens garanti kommer ikke i fare, når vi stempler servicebogen. – Det er en gammel skrøne, hvis nogen siger noget andet. Prøv Mekonomen Autoteknik og oplev den service, den kvalitet og den pris du får, når dit værksted er alle bilmærkers autoværksted.

Flytning i 2010

Efter mere end 60 år i København etablerede firmaet sig i 2010 på Vallensbækvej 6  i Brøndby sammen med Mekonomen centrallager, for på den måde at kunne tilbyde den kortest mulige ventetid uden at belaste kunderne økonomisk.

I forbindelse med flytningen afholdtes en kæmpe åbningsfest d. 13/8 2010.

Successen blev efterfulgt året efter, da der blev holdt Danmarks nok største vejfest med opbakning fra mere end 10 forskellige virksomheder.

Udviklingen

Vore mange gæsters opbakning og den konstante tro på uddannelse af medarbejdere, kvalitet i arbejdet og tilpasning til markedet har medført, at ES Motor bl.a. er blevet tildelt en Gazelle-pris af Børsen som en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder i en tid, hvor krisen for alvor sprang ud. Den gode udvikling er fortsat i 2010 hvor vi kravlede 162 pladser op af listen. I oktober 2011 lykkedes det endnu en gang, da vi denne gang sneg os endnu 153 pladser op af listen til den hidtidigt bedste placering som nr. 1.292.

Placering på listen over Danmarks hurtigst voksende virksomheder:
2009 - Placeret som nr. 1.607
2010 - Placeret som nr. 1.445
2011 - Placeret som nr. 1.292

I 2010 blev Mads Falk Grotenberg medejer af virksomheden efter tro tjeneste siden den 1. august 1994.

Vi Tager Ansvar

Uanset hvem man er, har vi alle et vist socialt ansvar overfor os selv såvel som vores omverden.

Igen i 2016 vil vi støtte op og engagerer os så meget vi kan, hvorfor #ViTagerAnsvar og aktivt involverer os i bl.a.:

- Smid Tøjet Danmark - Smid Tøjet Danmark er landets største tøjindsamling og for andet år i træk, smider vi ikke alene selv tøjet hos Mekonomen Autoteknik - ES Motor, men vi opfordrer dig til at gøre det samme.

Frem til den 21. april inviterer Røde Kors & Mekonomen Autoteknik - ES Motor alle danskere til at tømme skabe og skuffer og donere deres brugte tøj til mennesker i nød. Husk at når du afleverer dit brugte tøj på værkstedet, har du samtidig muligheden for at vinde masser og præmier og er med i konkurrencen om et gavekort på kr. 50.000,-, så kig ind i perioden kom forbi med dit brugte (arbejds?) tøj, dine sko, tasker m.m.


Energistyrelsens "Partnerskabet for anskaffelse af elkøretøjer- Energistyrelsens "Partnerskabet for anskaffelse af elkøretøjer"
- BNI Business
- Meet Over Coffee
- Sct. Andreas Ordenen
- Støt Brysterne
- DNA - Dansk Netværks Akademi
- Rotary
- Team Rynkeby Nordsjælland
- Erhvervssammenslutningen
- FIIP - Foreningen Iværksætteri i Praksis
- Iværksætterriget
- Støt vores klub

samt meget mere.

Ønsker du at høre mere om virksomhedens sociale profil, er du naturligvis meget velkommen til at kigge forbi.

Mekonomen Autoteknik - ES Motor i Pressen


Mekonomen Autoteknik - ES Motor kan du også følge på

Det sker - begivenheder

Autoteknik – ES Motor  |    |     |    |  info@es-motor.dk  |  Værksted