ParkOne elektronisk parkeringsskive hos Mekonomen Autoteknik


ParkOne hos Mekonomen Autoteknik - ES Motor i Brøndby.

ParkOne elektronisk parkeringsskive.
ParkOne er markedets flotteste og mest på­­lidelige automatiske P-skive. ParkOne har været på markedet siden maj 2011 og har også været en stor succes på Vallensbækvej hos kunderne på værkstedet hos Mekonomen Autoteknik - ES Motor.

ParkOne er naturligvis godkendt af Trafikstyrelsen. Den er blevet testet under ekstreme forhold fra Lapland til Sahara, og alle komponenter - inklusive batteriet - er desuden blevet testet på det førende institut for forbrugerelektronik i Finland.

ParkOne - kort fortalt

Den elektroniske P-skive ParkOne er både i funktion og design revolutionerende. Efter skuffende oplevelser med konkurrerende produkter, der gik i stå, faldt ned og generelt skæmmede bilruden, besluttede Needit, virksomheden bag ParkOne, for tre år siden at gøre det bedre. Needit indgik et samarbejde med en af Danmarks førende tekniske udviklervirksomheder og satte en meget høj standard i forhold til eksisterende produkter. ParkOne fungerer på alle typer biler, inklusive hybrid- og el-biler, og kan monteres af alle på blot 5 minutter.


Dansk Design

Den prisvindende danske designer John Sebastian står bag det elegante design af ParkOne, og hans visioner for en elektronisk P-skive forener moderne bildesign med minimalistisk skandinavisk identitet. John Sebastians lange CV omfatter både ikoner som Georg Jensen, BioMega, Fritz Hansen, Stelton, Holmegaard og Royal Copenhagen og internationale virksomheder som Samsung Electronics, Dupont Corian og senest Sony.

Godkendelse

ParkOne er godkendt af Trafikstyrelsen i henhold til Bekendtgørelse nr. 237, 2003 om parkeringsskiver og bærer styrelsens godkendelsesnummer FS05 på forsiden. En P-skive skal for at blive godkendt af Trafikstyrelsen vise parkeringstidspunktet 100% sikkert, og der må under ingen omstændigheder kunne manipuleres med tidspunktet. Alle komponenter - inklusive batteriet - er derfor blevet testet på det førende institut for forbrugerteknik i Finland.

ParkOne i 3 farver + special edition

ParkOne findes i 3 varianter: sort, hvid og metal og en special edition; steel. Tænk på, at når der vælges en variant til bilen, så passer det som udgangspunkt godt med en mørk ParkOne til en mørk bil og en lys til en lys bil. Men i mange tilfælde kan det være endnu pænere med en lys til en mørk bil og omvendt. Farven eller nuancen på interiøret kan også have noget at sige.

Tilbehør til ParkOne

Der kan købes ekstra klæbepuder i de tilsvarende 3 farver (metal klæbepuder fungere både til metal og special edition steel). Klæbepuderne sælges i sæt med 4 klæbepuder og en renseserviet, pakket i en lille pose. Renseserviet og klæbepuder kan købes, der hvor du køber ParkOne. For afmontering/montering følg da venligst brugervejledningen, som følger med din ParkOne, eller download her på siden.


Hold dig opdateret med om aktuelle tilbud hos Mekonomen Autoteknik - ES Motor på
Autoteknik – ES Motor  |    |     |    |  info@es-motor.dk  |  Værksted