Smid Tøjet på værkstedet


Smid Tøjet Danmark - hos Mekonomen Autoteknik - ES Motor

Landets største tøjindsamling - Røde Kors & Mekonomen Autoteknik - ES Motor inviterer

Smid Tøjet Danmark er landets største tøjindsamling og for andet år i træk, smider vi ikke alene selv tøjet hos Mekonomen Autoteknik - ES Motor, men vi opfordrer dig til at gøre det samme.

Frem til den 21. april inviterer Røde Kors & Mekonomen Autoteknik - ES Motor alle danskere til at tømme skabe og skuffer og donere deres brugte tøj til mennesker i nød.

Vind et gavekort på kr. 50.000,- når du smider tøjet på værkstedet


Husk at når du afleverer dit brugte tøj på værkstedet, har du samtidig muligheden for at vinde masser og præmier og er med i konkurrencen om et gavekort på kr. 50.000,-, så kig ind på værkstedet i perioden frem til 21. april 2016 med dit brugte (arbejds?) tøj, dine sko, tasker m.m., inden du tager ud for at gøre garderoben forårsklar.

Dit brugte tøj kan blive til nødhjælp ved at blive solgt i en af Røde Kors’ butikker. Ved at smide tøjet pifter du samtidig en garderobe op et sted i Danmark og er med til at spare ressourcer og skåne miljøet. Alternativt sælger Røde Kors tøjet som tekstilfibre og får på den måde penge til nødhjælp og socialt arbejde.

Kampagnen slutter af med en stor tv-galla i Glassalen i Tivoli, der bliver vist direkte på TV 2 lørdag den 23. april 2016.


DIN HISTORIE KAN VINDE LIGE NU - MEN DU MÅ SMIDE TØJET HELE ÅRET

Mekonomen Autoteknik - ES Motor smider tøjet i snevejret - ja altså til genbrug 󾌵
#vitageransvar

Opslået af Mads Falk Grotenberg på 7. januar 2016


Dit tøj betyder mere, end du tror. Både i kroner og øre, men også i de historier, der er forbundet med tøjet. På kampagnens hjemmeside samler vi jeres historier bag donationerne, og vi belønner løbende de bedste. Så når du smider tøjet, så smid også lige et billede på Instagram med #smidtøjet sammen med et par linjer om dit tøjbidrag. Så bliver det måske dig, der vinder dagens præmie.

Du kan læse mere om konkurrencen og betingelserne på  smidtojet.dk

Vi Smed Også Tøjet i 2015 - #ViTagerAnsvar

Gæster og medarbejdere har smidt (arbejds-) tøjet til støtte for Røde Kors tøjindsamlingen - Smid tøjet Danmark - #smidt...

Opslået af Mekonomen Autoteknik - ES Motor på 8. maj 2015

Mekonomen Autoteknik - ES Motor kan du også følge på
Autoteknik – ES Motor  |    |     |    |  info@es-motor.dk  |  Værksted