Tandremsskift - Har du tjek på servicebogen?


Tandrems-service med garanti

Skal du have skiftet tandrem på bilen?

Det kan være en dyr udgift og derfor noget mange bilejere frygter, men et tandremsskift er samtidig noget, som er absolut essentiel for at sikre bilens drift fremadrettet.

Bilproducenterne angiver at man skal skifte tandrem ved enten nogen faste kilometertal eller inden for en årrække. Disse tandremsskift varierer fra producent til producent og fra mærke til mærke.

Kan man selv skifte bilens tandrem?

Proceduren med at skifte tandrem er ofte omfattende og det vil være en reparation, som de fleste ikke vil kunne udføre selv - ikke alene grundet opgavens størrelse men absolut også fordi det kan være bekostelig affære i værktøj alene, da efterhånden hver eneste bil-model kræver et unikt sæt specialværkstøj.

I de fleste tilfælde anbefales det at skifte vandpumpen, når man er igang med et tandremsskift, da det er væsentligt billigere end hvis man skal skifte en vandpumpe for sig selv, men som bilens ejer er det i sidste ende kun dig der bør beslutte hvilke opgaver der skal udføres.

Få et skriftligt tilbud - naturligvis med garanti.

Vores professionelle mekanikere hos Mekonomen Autoteknik - ES Motor står klar på værkstedet til at servicere dig og udføre dit tandremsskift for dig til meget konkurrencedygtige priser alle hverdage fra 07:00 - 17:00 på Vallensbækvej 6, 2605 Brøndby, så få et godt tilbud allerede i dag - naturligvis med garanti.
Bestil tid på værkstedet
Få et uforpligtende tilbud

Mekonomen Autoteknik - ES Motor kan du også følge på


Autoteknik – ES Motor  |    |     |    |  info@es-motor.dk  |  Værksted